Orange szerda már a sepsiszentgyörgyi Művész Moziban is!

Április 5-től indul az Orange szerda a Művész Mozi by Cityplexben. Románia több nagyvárosához hasonlóan mától Sepsiszentgyörgy is csatlakozik a kampányhoz, amelynek lényege, hogy szerdánként a nézők két mozijegyet kapnak egy áráért.

Hogyan igényelhetjük az Orange film jegyet?

Küldjük el a FILM szócskát sms-ben a 241-es telefonszámra, vagy töltsük le mobilunkra az Orange film applikációt és lépjünk be a portál 241-es menüjébe, majd klikkeljünk a „solicita codul Orange film” opcióra.

2 jegyet 1 áráért? Igen!

Miután igényeltük az Orange jegyet a számunkról, sms-ben megérkezik a kódunk, amelyet a szerdai vetítésekre használhatunk fel.
Fontos megjegyezni, hogy ez a kód csak az adott hét szerdájára vonatkozik, egy hét után érvényét veszti.
Az sms-ben kapott kódot szerdán a kiválasztott film vetítése előtt a mozi jegypénztáránál kell bemutatnunk, és már kettesben élvezhetjük a mozi szerdát!

Mennyibe kerül ez nekünk?

A 241-re küldött sms díja 0,062 EUR/sms (az ár az ÁFÁ-t tartalmazza), és az applikáció esetében az összeget a díjcsomagunknak megfelelő internetforgalom szerint számlázza majd a szolgáltató.

Bővebb információkért látogassunk el az Orange Film honlapjára: www.orange.ro/film/
A Művész Mozi by Cityplex munkatársai továbbra is segítőkészen és lelkesen várják a filmszínház látogatóit! És ne feledjük, ha szerda, akkor ezentúl Orange szerda!